Чудна снимка од Хрватска која го насмеа цел Балкан

 
 

Во местото Вукојевац забележана е несекојдневна глетка, еден човек кој бил во близина снимил случка која набрзо стана интернет сензација.

Нема да верувате кога ќе ја погледнете оваа снимка.

Погледнете што снимил овој човек:

(362)

Вашиот коментар