Шоуто на младоженците Аца и Биљана

 
 

Mладоженците Аца и Биљана од Србија го изненадија целиот Балкан со нивниот свадбен танц. Во 18-минутното видео ќе уживате во целост.

Погледнете:

(257)

Вашиот коментар