Што може да направи група амиши за 9 часа

 
 

Видеото е снимано во еден ден, почнуваат во 7 часот, завршуваат во 17 часот, во 12 имаат еден час пауза за ручек. Предизвикот е: да се направи штала. Затоа што се Амиши, нормално нема ништо од алат на струја. Три, четири, старт!

(80)

Вашиот коментар