„Џентлмен“ на дело: Ја искористи својата девојка како даска за лизгање

 
 

Премногу труд понекогаш може да ја уништи поентата на шегата или добра забава, па наместо нешто да биде интересно завршува во категоријата бизарно.

Без разлика дали се работи за акробација или само обид за добра забава, едно момче сериозно се деградираше себеси како џентлмен кога наместо борд, застана на својата девојка и се спушташе на заледениот пат.

Судејќи по насмевката која ја има на лицето, нејзе не и пречело.

(157)

Вашиот коментар