10-те најбогати криминалци на сите времиња

 
 

Од перење на пари и измами со недвижнини до трговија со дрога, тие на нелегален начин дошле до сметки полни со милијарди долари. Се разбира, Пабло Ескобар е во врвот.

(487)

Вашиот коментар