20-те најсреќни луѓе кои се спасиле за влакно, фатени на камера

 
 

Нема да ви се верува какви се ситуации има низ целиот свет и колку само мала е разликата помеѓу живот и смрт. Погледнете ја оваа компилација и кажете ни дали можевте да ја изгледате до крај, без ниту еднаш да потскокнете или да се наежите. За детено со тротинетот нокти грицкаме…

(2791)

Вашиот коментар