4-годишно девојче со церебрална парализа првпат проодува самo

 
 

4-годишната Маја била упорна во замислата да оди сама, па само 7 недели по операцијата ги прави своите први, независни чекори. На среќата ѝ нема крај.

(49)

Вашиот коментар