9 луди рекорди што никој не може да ги сруши

 
 

Секој од нас барем еднаш посакал да направи разлика во светот и да го остави својот белег. Некои сонуваат да направат некое големо откритие, некои да создадат уметничко ремек-дело, а некои пак сакаат да бидат познати актери, пејачи…

Луѓето наоѓаат разни начини да го направат ова, а еден од нив е поставувањето рекорди. Се разбира, кога ќе поставите рекорд, секогаш постои можност некој да го сруши, но ова најверојатно не важи за овие рекорди. Дали би се обиделе да го срушите рекордот на Филип Петит, кој одеше на јаже помеѓу кулите-близначки?

Веројатно не. А, мислите дека можете да преживеете дури 12 удари од гром? Погледнете ги најлудите рекорди што сигурно никој нема да ги сруши.

(49)

Вашиот коментар