Kако Германците тестираат кочници

 
 

Кога Германец сака да те убеди во нешто, тогаш се изложува себе си на ризик. Компанијата која ги прави Леопард тенковите, толку е сигурна во кочниците на истиот што ги стави своите вработени на тест да стојат на пат додека тенкот брзо вози кон нив. Или ќе работат кочниците како што треба или некој ќе „лета“ од работа.

(235)

Вашиот коментар