Дупло полнети лиснати стапчиња со кашкавал и кулен!

Брзо се прават, а уште побрзо се јадат!

Состојки:
– 500 гр лиснато тесто
– 1 јајце
– 250 гр кашкавал
– 200 гр кулен

Начинот на подготовка погледнете го во видео рецептот на Милица Михаиловиќ

 
 

(27)

Вашиот коментар