Похован кашкавал во кори за пита

 
 

Направете вкусен домашен похован кашкавал во кори за пита.

СОСТОЈКИ:

  • 12 еднакви парчиња кашкавал
  • 2-3 јајца
  • 1 пакување кори за пита и масло

ПОДГОТОВКА:

  1. Се замотува секое парче кашкавал во кора за пита, се става во матени јајца и се пржи на загреано масло.
  2. Супер се со туна или зелена салата.

(45)

Вашиот коментар